Clothing Accessories

2017 Inktober Tasarım Mücadelesi

Inktober Tasarım Mücadelesine katılın
Inktober girişimi, 2009 yılında Jake Parker tarafından çizim becerilerini geliştirmenin bir yolu olarak, aynı zamanda bu süreçte belirli bir disiplin yaratmanın bir yolu olarak kuruldu. Görünüşe göre birçoğu bunun harika bir fikir olduğunu düşündü ve meydan okumayı üstlendi.
Bugün, Inktober yıllık küresel bir fenomendir. Her Ekim ayında tüm dünyadaki sanatçılar, belirli bir tema veya motifle 31 çizim yaratmaya meydan okuyor. Ayrıca resmi bir istem listesi ve izlemeniz gereken birkaç kural da vardır.

Liste herhangi bir şey olabilirken (aşağıda ilhamınız için birkaç sürüm ekledim), kurallara yakından takip edilmelidir. Yani bu topluluğa katılmak ve orijinal Inktober hesabında bir retweet şansı elde etmek istiyorsanız, ardından yaklaşık 34 bin kişi. Bu tür hedefli maruziyet bazı üretken işbirliklerine yol açabilir. Ayrıca, sadece tehlikede olan sanat sevgisi olduğunda sanatçıların meydan okuduğunu görmek her zaman eğlencelidir. Maddi ödülü yok, ihtişam yok, sadece çizim tutkusu.

Ayrıca yılın zamanının bazı heyecan verici temalara yol açtığını düşünüyorum. Blog için, bu Cadılar Bayramı sezonunu başlatmak için mükemmel bir yol!
Twitter’da #inktober’i takip ettiğinizden ve sadece bu Ekim ayında değil, her gün muhteşem bir şey yarattığınızdan emin olun. İşte size başlamak için meydan okumaya katılan yetenekli sanatçılardan biraz motivasyon!
Illustrator Ben:

WJC

Başlıyor… #Inktober #Inktober2017 #kidlitart #wizardofzog pic.twitter.com/7kxneibkym
– John Herzog (@wizardofzog) 1 Ekim 2017
Grace Sandford

Son 3 yıldır yaptığım gibi yılın ilk #inktober parçam için bu bayanı çizmemi mi bekliyorsunuz? pic.twitter.com/4lev2sbert
– Erin Hunting (@erinhunting) 1 Ekim 2017

0/5 (0 yorum)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *