Uncategorized

Ünlüler tarafından çarpıcı küçük siyah elbiseler, özel etiket giyim üreticilerine

sansasyonel küçük siyah elbiselere ilham vererek, özel etiket giyim üreticilerine ilham veriyor
13/04/2018, Alanic Global tarafından gönderildi
Kişinin, giyilen küçük siyah elbise olduğunda, stil yapmak için ekstra bir çabaya ihtiyacı yoktur. Küçük siyah elbise her zaman kadınlar için gardırop zımbası olmuştur ve ünlülerle ilgili olduğunda, onları her zaman ekran dışı partilerde veya ekranda kırmızı halı gösterileri giyerek tanımlanmıştır. Tez elbiseler için çılgınlığı fark eden özel giyim markaları, önde gelen özel etiket giyim üreticilerinden ABD şirketlerinden ünlülerden ipuçları alarak farklı küçük siyah elbiseler üretmelerini istiyor.

Ünlüler, modaya uygun kadınların gardırop koleksiyonlarını iyileştirmek için özel kesimler, stil ve tasarımlar karışık bir şekilde üretilen küçük siyah elbiseleri almak için özel etiket markalarına ilham veriyorlar. Bir lüks ve sansasyonel küçük siyah elbise, stil bölümünüze incelik katabilir ve sizi büyüleyici divaya dönüştürebilir.

İşte ünlülerin küçük siyah elbise görünümlerinden bazıları.
Gigi Hadid
Parlak süslemeler dokusu olmadan temel küçük bir siyah elbise giyiyordu. Şık bir şeye sadeliği geliştirmek için, elbiseyi uyluk yüksek botları ve deri ceketlerle tozluklarla birlikte sardı. Özel etiket üreticileri temel küçük siyah elbiseleri hazırlıyorlar, böylece kadınlar onları cazibe ve şık duruşla katmanlayabilirler.

Tessa Thompson
Bir kıyafette zıt ve farklı kumaşlar giyme eğilimi bugün bir çılgınlıktır ve küçük siyah elbiseler de bunu sergileyebilir. Böylece itiraz, tül ve deriden yapılmış küçük bir siyah elbise içinde kırmızı bir halı yürüdü, moda sahnesine çok fazla bir şey gösterdi. Bu, özel etiket şirketlerine, iki veya çok daha farklı kumaşlardan yapılmış küçük siyah elbiselerle stoklarını doldurmaları için ilham verdi.
Zoe Saldana
Cildi göstermenin en yeni yolu, çok müthiş küçük bir siyah elbiseyi güvenle gösteren bu ünlü tarafından doğrulandı. Derin daldırma yakalı ticaret mikro küçük elbise ve kapalı taşıma kesimi çok büyüleyici ve özel etiket toptancılar cildi zarif bir şekilde göstermeyi seven kadınları doyurmak için bunları tanıtıyor.
Alexa Chung
Kadınsı yeteneğe eklenen yakalı beyaz kontrast stiline sahip küçük siyah elbisesi. Bu retro bir tarzdır ve bugün vintage moda bölümlerinin geri dönüşünü almayı seven kadınlara uygundur. Böylece, üreticiler ve özel etiket tasarımcıları bile onları farklı stil karışıklığına sokuyorlar.

Kate Winslet
Kate’in Fit ve Flare Black Tiny Elbise tarafından Kahkedilen En İyi Klasik Görünüm Şovu Kalpler kazandı. Bu yaygın ve geleneksel bir tasarımdır ve kadınlar bunu kesinlikle seviyor. Bu nedenle özel etiket markaları, Rick envanterlerini bu tasarımla bolca seçeneklerde dolduruyor.
Kiernan Shipka
Beyaz görünüm mod ve pep lekeleri olan yakalı uzun kollu siyah elbise ve siyah elbiselerde çok etkileyici ve özel bir stil duruşunu yansıtıyor. Böylece, çok popüler bir stil seçeneği olarak, özel etiket toptan hub’ları tarafından hazırlanmış özel etiket marka mağazalarında Medley Ranges Medley’de bu gibi elbiseler bulabilirsiniz.
Jennifer Lawrence
Uygun şekilde yerleştirilmiş renkli çiçek baskıları ile saf siyah elbisede zarif görünüyordu. Renkli malzemeleri aşılayan ilginç topluluklardan biri olarak, bunun gibi bir elbise, tanınmış özel etiket mağazalarında alabileceğiniz bir sonraki gardırop seçeneğiniz olabilir.

Böylece, bir dahaki sefere ünlüler gibi küçük bir siyah elbiseye sahip olmayı hayal ettiğinizde, önde gelen özel etiket giyim üreticilerine güveniyor ve özel etiket mağazalarına gizlice giriyor.

Etiketler:
Özel Etiket Giyim
Özel Etiket Giyim Üreticileri
Özel Etiket Giysileri
Özel Etiket Giyim Yapımcıları ABD

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *